Bangsar Baru, Bangsar Utama, Bangsar South, Lucky Garden, Bukit Bandaraya, Pantai - Online Community Forum, News Articles, Activity Places, Business Directory, Classifieds & etc


Bangsar Baru Community Forum Homepage
  New Posts New Posts RSS Feed - My dream car ..
  FAQ FAQ  Forum Search   Events

My dream car ..

 Post Reply Post Reply Page  <12
Author
designninja View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie
Avatar

Joined: 29 March 2012
Status: Offline
Points: 23
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote designninja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 December 2020 at 10:28pm
Originally posted by Ryeonism Ryeonism wrote:

Originally posted by iceice iceice wrote:

yea saya pun sama. honestly, sistem kereta tu yang menarik sebenarnya
dengan design dia and kalau jalan jauh pun rasa clean je.
btw announcement apa ya?

pasal giveaway tu ke? tak sure dorang buat giveaway apa tapi ada nampak orang post


ya la saya pun ada baca and contest tu pun macam menarik je kalau join. mana tau dapat bmw sebijik LOL
Back to Top
catwang90 View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie


Joined: 22 August 2011
Status: Offline
Points: 19
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote catwang90 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 December 2020 at 10:25pm
Originally posted by iceice iceice wrote:

yea saya pun sama. honestly, sistem kereta tu yang menarik sebenarnya
dengan design dia and kalau jalan jauh pun rasa clean je.
btw announcement apa ya?


saya suka bmw ni memang sebab dia punya design plus dia punya sistem. lagi2 model
baru BMW M8 Coupé ni saya rasa macam nak beli la haha
Back to Top
gupinter87 View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie


Joined: 12 September 2012
Status: Offline
Points: 15
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gupinter87 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 December 2020 at 10:22pm
Originally posted by bbpinkie bbpinkie wrote:

test drive tu tak pernah lah cuma tengok dari jauh je. teringin jugak nak ada bmw tapi apakan daya Pinch
eh sekarang ni senang je tau ada banyak cara kalau awak nak own bmw. saya tengok anak muda sekarang pun dah ada kereta sendiri
Back to Top
Ryeonism View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie


Joined: 21 March 2012
Status: Offline
Points: 18
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ryeonism Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 December 2020 at 4:35pm
Originally posted by iceice iceice wrote:

yea saya pun sama. honestly, sistem kereta tu yang menarik sebenarnya
dengan design dia and kalau jalan jauh pun rasa clean je.
btw announcement apa ya?

pasal giveaway tu ke? tak sure dorang buat giveaway apa tapi ada nampak orang post
Back to Top
Ryeonism View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie


Joined: 21 March 2012
Status: Offline
Points: 18
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ryeonism Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 December 2020 at 4:32pm
Originally posted by designninja designninja wrote:

Originally posted by annely annely wrote:

Ada yang pernah test drive BMW latest model sebelum ni? Even tak mampu beli tapi teringin la jugak kan,skrg hanya mampu tumpang je..esok kan ada announcement?


memang best drive bmw sebab dia punya kalau perjalanan tu rasa macam lancar and boleh save 20% minyak

audi pun minyak jimat jugak terutama yg diesel
Back to Top
iceice View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie
Avatar

Joined: 01 February 2012
Status: Offline
Points: 29
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote iceice Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 December 2020 at 9:10pm
yea saya pun sama. honestly, sistem kereta tu yang menarik sebenarnya
dengan design dia and kalau jalan jauh pun rasa clean je.
btw announcement apa ya?

Edited by iceice - 21 December 2020 at 9:12pm
Back to Top
designninja View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie
Avatar

Joined: 29 March 2012
Status: Offline
Points: 23
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote designninja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 December 2020 at 9:04pm
Originally posted by annely annely wrote:

Ada yang pernah test drive BMW latest model sebelum ni? Even tak mampu beli tapi teringin la jugak kan,skrg hanya mampu tumpang je..esok kan ada announcement?


memang best drive bmw sebab dia punya kalau perjalanan tu rasa macam lancar and boleh save 20% minyak
Back to Top
bbpinkie View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie


Joined: 29 August 2012
Status: Offline
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bbpinkie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 December 2020 at 8:59pm
test drive tu tak pernah lah cuma tengok dari jauh je. teringin jugak nak ada bmw tapi apakan daya Pinch
Back to Top
annely View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie
Avatar

Joined: 27 September 2011
Status: Offline
Points: 19
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote annely Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 December 2020 at 5:06pm
Ada yang pernah test drive BMW latest model sebelum ni? Even tak mampu beli tapi teringin la jugak kan,skrg hanya mampu tumpang je..esok kan ada announcement?
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

© 2021 Bangsar.net.my All Rights Reserved | Maintained by XGENTECH.COM