Bangsar Baru, Bangsar Utama, Bangsar South, Lucky Garden, Bukit Bandaraya, Pantai - Online Community Forum, News Articles, Activity Places, Business Directory, Classifieds & etc


Bangsar Baru Community Forum Homepage
  New Posts New Posts RSS Feed - Mintak tolong masalah rambut
  FAQ FAQ  Forum Search   Events

Mintak tolong masalah rambut

 Post Reply Post Reply Page  12>
Author
zimaazlan View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie


Joined: 28 August 2019
Status: Offline
Points: 23
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zimaazlan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Mintak tolong masalah rambut
    Posted: 06 January 2021 at 3:33pm
Takut nak kena bali banyak kali je, barang takde brand cepat rosak Cry
Yang ade brand boleh pakai 7 - 8 tahun tau.

Back to Top
Sponsored Links


Back to Top
zimaazlan View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie


Joined: 28 August 2019
Status: Offline
Points: 23
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zimaazlan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 January 2021 at 3:31pm
Sekarang saya pakai NA98 harga dia RM899 time i beli tu . Mmg berbaloi sbb nanoe tech dia mmg best. Pakai selesa sangat kat rambut. Tak bising sangat.

 
Back to Top
zimaazlan View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie


Joined: 28 August 2019
Status: Offline
Points: 23
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zimaazlan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 January 2021 at 3:27pm
Pernah nak try xiaomi, tapi saya pakai health watch dan phone dia, tak tahan lama. Bateri pun cepat habis banding dgn brand lain. Tu yg tambah sikit duit beli mahal sikit pun tak pe yang penting tahan lama.
Back to Top
KawanKim View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie


Joined: 06 January 2021
Status: Offline
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote KawanKim Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 January 2021 at 3:24pm
Yang mana satu ye? Pernah terpikir nak beli tapi byk sangat modelnye. Tak tau mana ug best.
Back to Top
KawanKim View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie


Joined: 06 January 2021
Status: Offline
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote KawanKim Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 January 2021 at 3:23pm
Pakai xiaomi, comel je size die.
Back to Top
wantonne View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie


Joined: 26 December 2019
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote wantonne Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 December 2020 at 8:54pm
Saya pakai sekarang barang china, takde brand pun , banyak nampak kat lazada terus beli, tapi tak best sangat setakat buat hair drying boleh laaa.


Edited by wantonne - 06 January 2021 at 3:04pm
Back to Top
zimaazlan View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie


Joined: 28 August 2019
Status: Offline
Points: 23
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zimaazlan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 December 2020 at 8:53pm
Originally posted by wantonne wantonne wrote:

Lagi satu, korang ada pakai alatan rambut tak? macam hair curler ke, hair straightener ke? and jenama apa cuba share sikit.


Saya kalau barang elektronik ni memang guna dari panasonic sebab barang dia berkualiti and paling penting tahan lama. Start pakai pun sebab barang rumah saya memang brand diorang. Terus jadi peminat setia.


Edited by zimaazlan - 06 January 2021 at 3:01pm
Back to Top
wantonne View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie


Joined: 26 December 2019
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote wantonne Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 December 2020 at 10:20pm
Lagi satu, korang ada pakai alatan rambut tak? macam hair curler ke, hair straightener ke? and jenama apa cuba share sikit.
Back to Top
zimaazlan View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie


Joined: 28 August 2019
Status: Offline
Points: 23
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zimaazlan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 December 2020 at 10:19pm
Originally posted by wantonne wantonne wrote:

Originally posted by thesims thesims wrote:

Rambut saya kerap gugur, sampai tukar la syampoo baby,tetap gugur malah makin teruk,lepas hampir setahun pakai syampoo baby tak okey, saya nak try pakai syampu micellar sbb ramai yg kata ok. Betul ke tak ye? Boleh bagi cadangan dan tips. Cry


saya pernah mengalami benda sama dengan awak and kadang rasa macam nak botak. tapi sekarang saya guna product yang guna bahan organik and kurang parfum


ya betul tu. kadang product2 rambut ni terlalu banyak wangian sebab tu tak bagus sangat untuk rambut kita.
Back to Top
wantonne View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie


Joined: 26 December 2019
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote wantonne Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 December 2020 at 9:40pm
Originally posted by thesims thesims wrote:

Rambut saya kerap gugur, sampai tukar la syampoo baby,tetap gugur malah makin teruk,lepas hampir setahun pakai syampoo baby tak okey, saya nak try pakai syampu micellar sbb ramai yg kata ok. Betul ke tak ye? Boleh bagi cadangan dan tips. Cry


saya pernah mengalami benda sama dengan awak and kadang rasa macam nak botak. tapi sekarang saya guna product yang guna bahan organik and kurang parfum
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

© 2021 Bangsar.net.my All Rights Reserved | Maintained by XGENTECH.COM