Bangsar Baru, Bangsar Utama, Bangsar South, Lucky Garden, Bukit Bandaraya, Pantai - Online Community Forum, News Articles, Activity Places, Business Directory, Classifieds & etc


Bangsar Baru Community Forum Homepage
  New Posts New Posts RSS Feed - Andropen*s Gold | www.kedaibatin.com
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Andropen*s Gold | www.kedaibatin.com

 Post Reply Post Reply
Author
notrexdame View Drop Down
Bangsar Addict
Bangsar Addict
Avatar

Joined: 20 December 2010
Status: Offline
Points: 385
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote notrexdame Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Andropen*s Gold | www.kedaibatin.com
    Posted: 15 September 2016 at 6:41pm

Andropen*s Gold merupakan salah satu alat penambah saiz yang mendapat pengiktirafan pakar-pakar perubatan seluruh dunia.
Beratus pengamal perubatan seluruh dunia telah mengesahkan keberkesanan Andropen*s Gold diklinik dan hospital mereka.Andropen*s Gold adalah Material berkualiti tinggi dan selamat dari aspek kesihatan.
Andropen*s Gold membantu membesar dan memanjangkan zakar dan memberi perubahan pada zakar dari 3cm – 5cm dalam tempoh 3-6 bulan di samping bertindak sebagai alat senaman zakar.
Bukan itu saja, kebesaran zakar juga secara puratanya bertambah sebanyak 1.6 cm. Itu secara purata berdasarkan kajian yang dilakukan terhadap pengguna Andropen*s gold. Anda mungkin boleh capai lebih dari itu dengan penggunaan Andropen*s gold yang lebih lama. Andropen*s gold bukan saja membantu anda mendapat saiz zakar idaman tetapi ia juga mampu meluruskan zakar yang bengkok. Zakar bengkok merupakan satu penyakit yang dikenali sebagai peyronie’s disease. Andropen*s gold telah terbukti secara sainstifik mampu meluruskan zakar sebanyak 40%
Andropen*s gold direka berdasarkan pada prinsip daya tarikan. Alat ini diklasifikasikan sebagai Alat Perubatan Jenis1(Type1 Medical Device) dan dianugerahkan Sijil Kesihatan Eropah (European Health Certification Mark,CE).
 
 
 


   
 
 
Fungsi Andropen*s Gold
Andropen*s Gold terbukti secara sainstifik mampu memanjangkan zakar secara puratanya sebanyak 4 cm selepas penggunaan dalam 3-6 bulan. Bukan itu saja, kebesaran zakar juga secara puratanya bertambah sebanyak 1.6 cm. Itu secara purata berdasarkan kajian yang dilakukan terhadap pengguna Andropen*s Gold. Anda mungkin boleh capai lebih dari itu dengan penggunaan Andropen*s Gold yang lebih lama. Andropen*s Gold bukan saja membantu anda mendapat saiz zakar idaman tetapi ia juga mampu meluruskan zakar yang bengkok. Zakar bengkok merupakan satu penyakit yang dikenali sebagai peyronie’s disease. Andropen*s Gold telah terbukti secara sainstifik mampu meluruskan kembali zakar sebanyak 40%.
Berdasarkan kajian yang dijalankan dimana penggunaan Andropen*s Gold selama 3-6 bulan:-
Andropen*s Gold membantu Pemanjangan kekal pada zakar sebanyak 3-4cm semasa zakar sedang menegang.
Andropen*s Gold membantu Pemanjangan sebanyak 4cm semasa zakar sedang layu.
Andropen*s Gold membantu Kelebaran zakar bertambah sebanyak 1.6cm.
Andropen*s Gold membantu Meluruskan zakar sebanyak 40% .
Disclaimer: Results may vary from person to person

Itu adalah hasil yang anda dapat selepas penggunaan Andropen*s Gold selama 3-6 bulan. Lebih lama anda guna Andropen*s Gold, maka zakar anda mampu bertambah panjang dan besar lagi.
 
 
 
Cara Guna Andropen*s Gold


 

PRINSIP SAINS
Andro-pen*s® merupakan alat berasaskan daya tarikan yang berfungsi untuk membesarkan zakar dan memanjangkan zakar. Pertumbuhan berlaku disebabkan oleh keupayaan tindak balas tisu-tisu zakar untuk menjalani penggandaan pada peringkat sel apabila dikenakan daya tarikan secara berterusan dan Keberkesanan
Alat ini terdiri daripada cicin plsatik yang dihubungkan oleh dua batang logam yang dinamik,penopang plastic dan gelang silikon yang ditempatkan pada kepala zakar.ia mudah untuk dipakai serta mudah untuk ditanggalkan.oleh sebab saiznye yang kecil.Alat ini seakan-akan tersorok apabila ia dipakai,selesa serta boleh dipakai ketika berjalan.duduk atau berdiri.
 
Andropen*s Gold menawarkan tiga bentuk Jaminan:
* Jaminan dari aspek perubatan, memandangkan alat ini diluluskan oleh Pihak Berkuasa Kesihatan Kesatuan Eropah, dan didaftarkan di Kementerian Kesihatan Sepanyol.
*Alat ini juga dianugerahkan Perakuan CE yang mengklasifikasikannya sebagai Type 1 medical device, yang bererti alat ini tidak akan menyebabkan kesan sampingan baik untuk jangka masa pendek mahupun panjang.
* Keberkesanan 97%: Jaminan Saintifik, beberapa pakar urologi yang terkemuka di peringkat antarabangsa telah menjalankan penyelidikan
 
BERDASARKAN KAJIAN YANG DIJALANKAN DIMANA PENGGUNAAN ANDROpen*s GOLD SELAMA 3-6 BULAN:-
- Pemanjangan pada zakar sebanyak 3-4cm semasa zakar sedang menegang.
- Pemanjangan sebanyak 4cm semasa zakar sedang layu.
- Kelebaran zakar bertambah sebanyak 1.6cm.
- Meluruskan zakar sebanyak 40% .
Itu adalah hasil yang anda dapat selepas penggunaan Andropen*s Gold selama 3-6 bulan.
Lebih lama anda guna Andropen*s Gold, maka zakar anda mampu bertambah panjang
Saintifik yang membuktikan bahawa alat ini mempunyai kadar keberkesanan setinggi 97.5%
 
Disclaimer: Results may vary from person to person
 
Andropen*s Gold diiktiraf oleh pakar perubatan.


rm650

CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah: 


MAYBANK 

5122 6806 0093 

CIMB 

7042765243 

PUBLIC BANK 

4702 6594 35 

BSN 

0114 1290 0008 5491 

BANK ISLAM 

12092 02281 0552 

RHB BANK 

16202700084814 

BANK RAKYAT 

220806174867 


* Nama : Mohd NAzaruddeenhttp://powerlelaki.com/index.php?route=product/product&path=77_84&product_id=55


http://powerlelaki.com/index.php?route=product/product&path=77_84&product_id=55
Back to Top
Sponsored Links


Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.04
Copyright ©2001-2015 Web Wiz Ltd.

© 2018 Bangsar.net.my All Rights Reserved | Maintained by XGENTECH.COM