Bangsar Baru, Bangsar Utama, Bangsar South, Lucky Garden, Bukit Bandaraya, Pantai - Online Community Forum, News Articles, Activity Places, Business Directory, Classifieds & etc


Bangsar Baru Community Forum Homepage
  New Posts New Posts RSS Feed - My dream car ..
  FAQ FAQ  Forum Search   Events

My dream car ..

 Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Ryeonism View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie


Joined: 21 March 2012
Status: Offline
Points: 14
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ryeonism Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: My dream car ..
    Posted: 26 December 2020 at 11:51am
Originally posted by catwang90 catwang90 wrote:

Originally posted by iceice iceice wrote:

yea saya pun sama. honestly, sistem kereta tu yang menarik sebenarnya
dengan design dia and kalau jalan jauh pun rasa clean je.
btw announcement apa ya?


saya suka bmw ni memang sebab dia punya design plus dia punya sistem. lagi2 model
baru BMW M8 Coupé ni saya rasa macam nak beli la haha

kalau mampu beli apa salahnya, sekarang la masanya nak bantu ekonomi negara 
Back to Top
Sponsored Links


Back to Top
designninja View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie
Avatar

Joined: 29 March 2012
Status: Offline
Points: 19
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote designninja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 December 2020 at 9:41pm
tapi korang memang best la kalau nak labur dekat bmw ni.
memang pakai lama la senang cite
nak modify pun bape kali pun tetap elok kereta nya
Back to Top
bbpinkie View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie


Joined: 29 August 2012
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bbpinkie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 December 2020 at 9:32pm
Originally posted by sohsohtan sohsohtan wrote:

Originally posted by bbpinkie bbpinkie wrote:

test drive tu tak pernah lah cuma tengok dari jauh je. teringin jugak nak ada bmw tapi apakan daya Pinch

semua orang nak pakai bmw tapi bukan semua mampu huhu 


betul tapi sekarang ni diorang ada buat turunan harga tau. tambah lagi dengan ada diorang baru release contest so memang tak rugi kalau try
Back to Top
catwang90 View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie


Joined: 22 August 2011
Status: Offline
Points: 19
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote catwang90 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 December 2020 at 9:27pm
Originally posted by sohsohtan sohsohtan wrote:

Originally posted by annely annely wrote:

Ada yang pernah test drive BMW latest model sebelum ni? Even tak mampu beli tapi teringin la jugak kan,skrg hanya mampu tumpang je..esok kan ada announcement?

rasanya dah ada dah dekat facebook diorang


haah saya pun ada check dekat fb and memang ramai jugak la yang dah join. so memang kena rebut peluang ni kalau tak rugi kita
Back to Top
sohsohtan View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie
Avatar

Joined: 19 April 2011
Status: Offline
Points: 18
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sohsohtan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 December 2020 at 11:33am
Originally posted by bbpinkie bbpinkie wrote:

test drive tu tak pernah lah cuma tengok dari jauh je. teringin jugak nak ada bmw tapi apakan daya Pinch

semua orang nak pakai bmw tapi bukan semua mampu huhu 
Back to Top
sohsohtan View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie
Avatar

Joined: 19 April 2011
Status: Offline
Points: 18
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sohsohtan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 December 2020 at 11:32am
Originally posted by annely annely wrote:

Ada yang pernah test drive BMW latest model sebelum ni? Even tak mampu beli tapi teringin la jugak kan,skrg hanya mampu tumpang je..esok kan ada announcement?

rasanya dah ada dah dekat facebook diorang
Back to Top
catwang90 View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie


Joined: 22 August 2011
Status: Offline
Points: 19
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote catwang90 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 December 2020 at 8:23pm
Originally posted by gupinter87 gupinter87 wrote:

Originally posted by bbpinkie bbpinkie wrote:

test drive tu tak pernah lah cuma tengok dari jauh je. teringin jugak nak ada bmw tapi apakan daya Pinch
eh sekarang ni senang je tau ada banyak cara kalau awak nak own bmw. saya tengok anak muda sekarang pun dah ada kereta sendiri


haah makin tahun makin ada banyak series so ada percentage untuk turun harga. lagipun diorang ada buat contest baru2 ni so korang boleh check di fb
Back to Top
iceice View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie
Avatar

Joined: 01 February 2012
Status: Offline
Points: 26
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote iceice Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 December 2020 at 8:20pm
Originally posted by catwang90 catwang90 wrote:

Originally posted by iceice iceice wrote:

yea saya pun sama. honestly, sistem kereta tu yang menarik sebenarnya
dengan design dia and kalau jalan jauh pun rasa clean je.
btw announcement apa ya?


saya suka bmw ni memang sebab dia punya design plus dia punya sistem. lagi2 model
baru BMW M8 Coupé ni saya rasa macam nak beli la haha


ya saya pun ada perasan di fb. company diorang akan turunkan harga kereta so apa lagi kita tunggu. mungkin kalau dah capai target boleh try
Back to Top
designninja View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie
Avatar

Joined: 29 March 2012
Status: Offline
Points: 19
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote designninja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 December 2020 at 8:18pm
Originally posted by zentuah zentuah wrote:

Originally posted by designninja designninja wrote:

Originally posted by annely annely wrote:

Ada yang pernah test drive BMW latest model sebelum ni? Even tak mampu beli tapi teringin la jugak kan,skrg hanya mampu tumpang je..esok kan ada announcement?


memang best drive bmw sebab dia punya kalau perjalanan tu rasa macam lancar and boleh save 20% minyak

betul ke boleh save 20% minyak? kadang kadang theory je bila try takde la save sebanyak tu pun


paling tak pun kurang lebih save. tapi still considered banyak untuk jimat minyak even jalan jauh lagipun kereta ni eco friendly
Back to Top
zentuah View Drop Down
Bangsar Freshie
Bangsar Freshie
Avatar

Joined: 16 April 2011
Status: Offline
Points: 15
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zentuah Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 December 2020 at 11:28am
Originally posted by designninja designninja wrote:

Originally posted by annely annely wrote:

Ada yang pernah test drive BMW latest model sebelum ni? Even tak mampu beli tapi teringin la jugak kan,skrg hanya mampu tumpang je..esok kan ada announcement?


memang best drive bmw sebab dia punya kalau perjalanan tu rasa macam lancar and boleh save 20% minyak

betul ke boleh save 20% minyak? kadang kadang theory je bila try takde la save sebanyak tu pun
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

© 2021 Bangsar.net.my All Rights Reserved | Maintained by XGENTECH.COM